Zdroj: http://www.snkjemnice.cz/index.php?a=clanky-snk/informace-ke-zmenam-ve-sprave-majetku-mesta-s.r.o  •  Vydáno: 11.4.2022 9:56  •  Autor: SNK v Jemnici

Informace ke změnám ve Správě majetku města, s.r.o.

   RADA města jako jediný společník Správy majetku města odvolala ve středu 6.4. 2022 paní jednatelku Mgr. Zuzanu Vyskočilovou a pověřila řízením společnosti do doby, než bude jmenován nový jednatel, pana Petra Puchnara.

   Paní Vyskočilová byla jmenována současnou radou města na základě transparentního výběrového řízení. Jmenování, a i odvolávání je v právní kompetenci rady. Řízením společnosti byl pověřen pan Puchnar. Je přirozené, že se změnou vedení jakékoliv společnosti, dochází postupně i k obměně zaměstnanců. Běžné fungování SMM není ohroženo, spíše dochází k postupnému zlepšování fungování (např. jarní úklid města atd…).  Situace i díky historii z let 2010–2018 je na SMM velice složitá a ovlivňuje to fungování SMM dodnes. Ale jako vždy je to postaveno na lidech, především na řídících funkcí. A to se postupně vyvíjí. Věříme, že nové vedení situaci zvládne a dotáhne přerod SMM na správně fungující společnost do zdárného konce.